Amy VorsselmansOver AIYMES

Mijn doel is om mensen op een duurzame manier gelukkig te maken met originele ontwerpen die meer sfeer in huis creëren. Bij een duurzame levensstijl denk je al vaak aan een zuiniger en groener leven of wonen, terwijl je ook absoluut met je interieur duurzaam kunt omgaan. Mijn naam is Amy Vorsselmans. Ontwerper, ontwikkelaar en maker onder de naam AIYMES. 

AIYMES staat voor unieke handgemaakte woonaccessoires gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Mijn werkplaats is in Zundert en ik woon in Breda. Dit zijn de plekken waar ik al mijn producten ontwerp en maak. Elk product wordt gemaakt met behulp van een lasersnijder die wordt voorzien van stroom opgewekt door zonnepanelen. Alle onderdelen worden daarna met de hand gecontroleerd, geschuurd en in elkaar geplakt of in elkaar genaaid. De producten zijn te koop in de webshop en in verschillende winkels in Nederland.

Mijn ontwerpstijl typeert zich door moderne geometrische vormen te combineren met natuurlijk materialen. De minimalistische ontwerpen zijn een toevoeging aan elk interieur.  Omdat alle producten met natuurlijke materialen en handmatig worden gemaakt is elk item uniek. 

Naast het ontwerpen van nieuwe producten, vul ik mijn tijd met het ontwikkelen van mijn eigen materialen: een biobased plaatmateriaal.

Heb je een idee voor een eigen ontwerp? Of wil je een product personaliseren? Dan is maatwerk iets voor jou! 

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op via info@aiymes.nl. Ik hoor graag van je!
Stay in touch   

­­

 

 

© 2018 - 2021 AIYMES | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel